• +48 513 279 797
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

BeHaPeks

Zaufali nam


Wolf System

Wolf System Sp. z o.o. poprzez szeroką gamę produktów, innowacyjne systemy budowy obiektów, zmotywowanych pracowników...

Seifert Polska

Firma Seifert Polska wynajmując kilkanaście tysięcy m² powierzchni magazynowej na terenie całego kraju, ma znaczący...

DSV Solutions

DSV w Polsce Grupa DSV jest obecna w Polsce od roku 1995. Do roku 2007 funkcjonowała pod marką DFDS Transport. W 2001...

Hochtief Polska

HOCHTIEF Polska wchodzi w skład Grupy HOCHTIEF, która jest jednym z koncernów budowlanych o największym...

Moto-Profil

Profesjonalny dystrybutor części samochodowych Od 1993 roku specjalizujemy się w imporcie i dystrybucji samochodowych...

Sibelco Poland

Firma Sibelco dostarcza zaawansowane minerały przemysłowe do różnorodnych zastosowań na całym świecie, w tym szkła,...

Timken Polska

Firma Timken projektuje, produkuje i wprowadza na rynek łożyska, układy przenoszenia napędu, silniki, skrzynie biegów,...



Dobra praktyka produkcyjna GMP

Dobra Praktyka Produkcyjna czyli "GMP" - od angielskiego Good Manufacturing Practice to system oparty na procedurach...

Dobra praktyka higieniczna GHP

Dobra Praktyka Higieniczna, czyli „GHP", od angielskiego Good Hygiene Practice, obejmuje procedury i instrukcje...

Wdrażanie systemu HACCP

System HACCP, czyli Hazard Analysis and Critical Control Point, a po polsku „Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt...

Szkolenia z higieny żywienia

Zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny...

HACCP: Katowice i inne miasta

Praca z żywnością obarczona jest ogromną odpowiedzialnością. Na barkach producenta artykułów spożywczych spoczywa obowiązek dbania o jak najwyższy standard bezpieczeństwa i jakości, dzięki któremu są one bezpieczne dla klientów końcowych. Trudno jednak o przestrzeganie norm w chaotycznych, spontanicznych warunkach produkcji. Aby wszystko przebiegało zgodnie z procedurami, należy wdrożyć odpowiednie instrumenty pozwalające na bieżąco kontrolować przebieg prac. Sprawdź, jak możemy Ci pomóc!

HACCP — Będzin i okolice

System HACCP to inaczej analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. Wdrożenie go w przedsiębiorstwie produkcyjnym zajmującym się przetwarzaniem żywności zapewnia najwyższą jakość oraz bezpieczeństwo zdrowotne produktów spożywczych. Współpracę z firmami z takich miejscowości jak Mysłowice, Katowice czy Będzin rozpoczynamy od przeprowadzenia dogłębnej analizy zagrożenia, a także określenia krytycznych punktów kontrolnych. Następnie wdrażamy system HACCP w firmie i szkolimy w tym zakresie wszystkich pracowników, którzy na swoich stanowiskach mają kontakt z żywnością. Po udanym wdrożeniu wykonujemy szczegółową analizę, dzięki której możemy określić, na ile poprawnie system funkcjonuje w przedsiębiorstwie.

Szkolenia z HACCP, higieny żywienia i nie tylko

Wiele nieprawidłowości, przez które zostaje obniżony poziom jakości i bezpieczeństwa żywności z danego zakładu, wynika z braku wiedzy na temat potencjalnych zagrożeń oraz poprawnych sposobów działania. To niezwykle ważne, aby w przedsiębiorstwie kłaść nacisk na kompleksowe przeszkolenie personelu, bo to właśnie od jego umiejętności zależy bezpieczeństwo i zadowolenie klientów końcowych. Specjaliści z naszej firmy prowadzą szkolenia z zakresu higieny żywienia, jak również stosowania zasad HACCP na danym stanowisku pracy. Oprócz tego w zakładach z branży spożywczej wdrażamy też dobrą praktykę higieniczną (GHP) i dobrą praktykę produkcyjną (GMP). Zapraszamy do współpracy na terenie Śląska oraz całego kraju!